Следвайте Гласове в През последните години Русия наруши ключови споразумения за

...
Следвайте Гласове в През последните години Русия наруши ключови споразумения за
Коментари Харесай

Столтенберг: Нормални отношения с Русия са невъзможни и след края на войната. Няма връщане назад

Следвайте " Гласове " в 
През последните години Русия наруши основни съглашения за надзор на въоръженията. Демонтира цялата архитектура за надзор на оръжията. Така че би трябвало да признаем, че краят на тази война няма да бъде връщане към нормалността в нашите връзки с Русия. Няма връщане обратно. Това заяви Йенс Столтенберг пред кореспонденти по време на посещаване във финландската столица Хелзинки, представен от на НАТО. 

Той още един път повтори, че разширението на помощта за Украйна крие риск от ескалация, само че за Северноатлантическия алианс една съветска победа носи по-големи опасности. От началото на украинския спор всяко деяние или безучастие е рисковано, акцентира Столтенберг.
В края на краищата, съгласно генералния секретар, има и по-опасни сюжети:  " Далеч по-голям риск е успеха на Русия, която ще удостовери, че потреблението на мощ може да докара до политически резултати ".
Той прикани всички западни съдружници да усилят военната помощ за Украйна, като увери участниците в събитието, че се твърди, че съветската войска интензивно се приготвя за настъпателни дейности. Освен това генералният секретар на НАТО изрази угриженост, че Пекин може да стартира да доставя смъртоносна военна помощ на съветските въоръжени сили.

Ръководителят на НАТО съобщи още, че Украйна ще стане член на алианса в " дълготраен проект ", само че акцентира, че непосредственият въпрос е тя да остане самостоятелна страна пред лицето на съветската инвазия, съобщи Агенция Франс Прес.
" Съюзниците от НАТО се съгласиха, че Украйна ще стане член на нашия алианс, само че в това време това е дълготрайна вероятност ", съобщи Столтенберг пред кореспонденти по време на посещаване във финландската столица Хелзинки, представен от БГНЕС.
Източници: " 24 часа ", , 
 
 
 
 
28 Фев 202315928 Фев 20239228 Фев 20237928 Фев 202334428 Фев 2023138428 Фев 20232426КоментариUS Congressmen28 Фев 2023 18:25ч.
Коя беше тази резба на фотографията?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Демек, апокалипсис28 Фев 2023 18:26ч.
Добър надзорник на концлагера
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023147428 Фев 202319926 Фев 2023719918 Фев 20231428
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР